burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30

Japanska baklava

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30

Sastojci

2 jaja

1 šolja šećera

1 šolja ulja

1 šolja C griza

1 šolja mleka

1 šolja pšeničnog brašna

1 kesica C vanilin šećera

1 kesica C praška za pecivo

1 šolja mlevenih oraha

1 šaka seckanih oraha

300 g C šlaga

Japanska baklava

Koraci pripreme

Umutiti jaja sa šećerom i C vanilin šećerom, dodati ostale sastojke.

Kada je sve izmešano sipati u podmazan pleh, peći na 200 stepeni dok ne porumeni.

Skuvati sirup od 1,5 šolje šećera i 1 šolje vode.

Vruć sirup preliti preko hladne kore.

Kada se ohladi kolač, premazati C šlagom.

Naši proizvodi

Japanska baklava

Koraci pripreme

Umutiti jaja sa šećerom i C vanilin šećerom, dodati ostale sastojke.

Kada je sve izmešano sipati u podmazan pleh, peći na 200 stepeni dok ne porumeni.

Skuvati sirup od 1,5 šolje šećera i 1 šolje vode.

Vruć sirup preliti preko hladne kore.

Kada se ohladi kolač, premazati C šlagom.

Autor

Slađa

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept