burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Jagodičasti san

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

1 kg jagoda

3 dl vode

10 kašika šećera

1/2 kg petit ber keksa

2 C pudinga sa ukusom jagode

3 dl mleka

5 kašika šećera

1 C puding sa ukusom vanilina

200 g C šlag krema sa ukusom vanile.

Jagodičasti san

Koraci pripreme

U posudu stavite jagode i 2 dl vode. Stavite na vatru da provri. Kada je provrilo, skloniti sa vatre i ispasirati jagode.

Treba da bude oko 900 g pasirane mase, a ako nema, dodati vode. U pasirane jagode dodati 10 kašika šećera i kuvati dok se šećer ne otopi.

Puding C sa ukusom jagode razmutiti sa malo vode pa dodati u skuvane jagode i kuvati dok se ne zgusne.

U još vruće izlomiti 1/2 kg petit ber keksa. Rasporediti u kalup.

Skuvati C puding sa ukusom vanilina sa 3 dl mleka pa rasporediti preko fila od jagode.

Ostaviti da se prohladi u frižideru.

Umutiti C šlag krem sa ukusom vanile i ukrasiti po želji.

Naši proizvodi

Jagodičasti san

Koraci pripreme

U posudu stavite jagode i 2 dl vode. Stavite na vatru da provri. Kada je provrilo, skloniti sa vatre i ispasirati jagode.

Treba da bude oko 900 g pasirane mase, a ako nema, dodati vode. U pasirane jagode dodati 10 kašika šećera i kuvati dok se šećer ne otopi.

Puding C sa ukusom jagode razmutiti sa malo vode pa dodati u skuvane jagode i kuvati dok se ne zgusne.

U još vruće izlomiti 1/2 kg petit ber keksa. Rasporediti u kalup.

Skuvati C puding sa ukusom vanilina sa 3 dl mleka pa rasporediti preko fila od jagode.

Ostaviti da se prohladi u frižideru.

Umutiti C šlag krem sa ukusom vanile i ukrasiti po želji.

Autor

Sanja

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept