0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
4-6 osoba
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
4-6 osoba
4 jaja
4 šoljice šećera
1 šoljica ulja
1 šoljica mleka
1 C prašak za pecivo
4 šoljice brašna
Umititi tesko kao za patišpanj.
Stavljati sastojke, po redu umutiti belance čvrsto, zatim dodati žumance, šećer i ostalo.
Peći patišpanj 30 minuta na 250 stepeni (ili zavisi od rerne manje).
Fil:
1 margarin staviti da se topi u njega dodati 1 čašu od jogurta mleka, 1 čašu šećera i 100 g čokolade za kuvanje.
Umititi tesko kao za patišpanj.
Stavljati sastojke, po redu umutiti belance čvrsto, zatim dodati žumance, šećer i ostalo.
Peći patišpanj 30 minuta na 250 stepeni (ili zavisi od rerne manje).
Fil:
1 margarin staviti da se topi u njega dodati 1 čašu od jogurta mleka, 1 čašu šećera i 100 g čokolade za kuvanje.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.