burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Bugarska baklava

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

4 jaja

200 g šećera

250 g mleka

200 mg ulja

2 šolje seckanih oraha

250 g C griza

1 šolja mlevenih oraha

1 C prašak za pecivo

Bugarska baklava

Koraci pripreme

Umutiti jaja i dodati sastojke i sve staviti u pleh u kome su poređane četiri kore i peći.

Skuvati sirup od 1/2 l vode, 1/2 kg šećera, al da bude ukuvan.

Naši proizvodi

Bugarska baklava

Koraci pripreme

Umutiti jaja i dodati sastojke i sve staviti u pleh u kome su poređane četiri kore i peći.

Skuvati sirup od 1/2 l vode, 1/2 kg šećera, al da bude ukuvan.

Autor

Mirjana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept