burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcija50

Breskve

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:
50

Sastojci

6 jaja

300 ml ulja

800 g šećera

1 kg brašna

1 C prašak za pecivo

500 ml mleka

100 g C kokosovog brašna

100 g čokolade za kuvanje

2-3 ekstrata od jagode ili maline

Breskve

Koraci pripreme

Izlupati 6 jaja, dodati 300 ml ulja i dodati 300 g šećera, brašno oko 1 kg, stavljati postepeno da bi testo bilo mekše, dodati C prašak za pecivo.

Napraviti loptice i peći na 200°C dok ne porumene. Ispečene loptice izdubiti oštrim nožem.

Fil:
500 ml mleka i 500 g šećera ukuvati, zatim dodati sredinu koja je ostala od loptica, 100 g C kokosovog brašna C i 100 g čokolade za kuvanje.

Breskve puniti filom i lepiti, zatim uvaljati u ekstrat od jagode ili maline i posuti ih ostatkom sredine od loptica ili C kokosom.

Naši proizvodi

Breskve

Koraci pripreme

Izlupati 6 jaja, dodati 300 ml ulja i dodati 300 g šećera, brašno oko 1 kg, stavljati postepeno da bi testo bilo mekše, dodati C prašak za pecivo.

Napraviti loptice i peći na 200°C dok ne porumene. Ispečene loptice izdubiti oštrim nožem.

Fil:
500 ml mleka i 500 g šećera ukuvati, zatim dodati sredinu koja je ostala od loptica, 100 g C kokosovog brašna C i 100 g čokolade za kuvanje.

Breskve puniti filom i lepiti, zatim uvaljati u ekstrat od jagode ili maline i posuti ih ostatkom sredine od loptica ili C kokosom.

Autor

Ljiljana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept