0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
1 šolja belanaca
1 šolja šećera
1 C vanilin šećer
1 šolja ulja
1,5 šolja brašna
šaka seckanih oraha
50 g seckane čokolade
100 g ušećerenih trešanja
Umutiti mikserom u ;vrst šne belanca, postepeno dodavati šećer i mutiti.
Dodati ulje i bra[no, sve izme[ati varjačom. Ume[ati orahe, trešnje i čokoladu.
Duguljastu modlu pouljiti i pobrašnaviti, izliti smesu i peći oko 45 min na 180 stepeni.
Ohladiti dobro pa izvaditi iz modle.
Servirati uz čaj ili vino.
Umutiti mikserom u ;vrst šne belanca, postepeno dodavati šećer i mutiti.
Dodati ulje i bra[no, sve izme[ati varjačom. Ume[ati orahe, trešnje i čokoladu.
Duguljastu modlu pouljiti i pobrašnaviti, izliti smesu i peći oko 45 min na 180 stepeni.
Ohladiti dobro pa izvaditi iz modle.
Servirati uz čaj ili vino.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.