0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
oko 25-30
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
oko 25-30
2 jajeta
3 kašike + 200 g šećera
7 kašika + 600 ml mleka
1 C prašak za pecivo
6 kašika masti
brašna po potrebi
3 C vanilin šećera
100 g C griza
1 margarin
C kokos
Umesiti testo od dva jajeta, tri kašike šećera, sedam kašika mleka, 1 C prašak za pecivo, šest kašika masti i brašno po potrebi.
Razviti tri kore na prevrnuti pleh od rerne i peći 5-7 min.
Skuvati fil od 600 ml mleka, 200 g šećera, 3 C vanilin šećera i 100 g C griza.
U ohlađeno dodati jedan umućen margarin.
Premazati pečene kore i odozgo posuti C kokosom.
Umesiti testo od dva jajeta, tri kašike šećera, sedam kašika mleka, 1 C prašak za pecivo, šest kašika masti i brašno po potrebi.
Razviti tri kore na prevrnuti pleh od rerne i peći 5-7 min.
Skuvati fil od 600 ml mleka, 200 g šećera, 3 C vanilin šećera i 100 g C griza.
U ohlađeno dodati jedan umućen margarin.
Premazati pečene kore i odozgo posuti C kokosom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.