0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
1 list C oblande
200 g keksa u komadu
200 ml soka od narandže
2 čaše šećera
2 čaše vode
125 g margarina
200 g C kokosa
100 g čokolade za kuvanje
250 g mlevenog keksa
100 g šećera
50 ml vode
100 g čokolade
125 g margarina
200 g mlevenih oraha
Fil 1:
Šećer i vodu staviti na vatru da se šećer otopi, zatim dodati margarin i čokoladu da se otope.
Skloniti sa vatre i umešati C kokos i mleveni keks.
List C oblande premazati sa toplim filom, zatim preko fila poređati keks prethodno potopljen u sok od narandže.
Fil 2:
Šećer i vodu staviti na vatru da se šećer otopi, zatim dodati margarin i čokoladu da se otope. Skloniti sa vatre i umešati mlevene orahe.
Fil naneti prkeo keksa i ostaviti da se kolčc dobro stegne.
Stegnut kolač premazati čokoladnom glazurom i posuti C kokosom ili ukrasiti po želji.
Fil 1:
Šećer i vodu staviti na vatru da se šećer otopi, zatim dodati margarin i čokoladu da se otope.
Skloniti sa vatre i umešati C kokos i mleveni keks.
List C oblande premazati sa toplim filom, zatim preko fila poređati keks prethodno potopljen u sok od narandže.
Fil 2:
Šećer i vodu staviti na vatru da se šećer otopi, zatim dodati margarin i čokoladu da se otope. Skloniti sa vatre i umešati mlevene orahe.
Fil naneti prkeo keksa i ostaviti da se kolčc dobro stegne.
Stegnut kolač premazati čokoladnom glazurom i posuti C kokosom ili ukrasiti po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.