burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcija8

Baklava

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:
8

Sastojci

500 g kora za pitu

300 g mlevenih oraha

200 ml ulja

500 g šećera

1 kašičica C limuntusa

2 kesice C vanilin šećera

300 ml vode

Baklava

Koraci pripreme

Preseći kore po dužini pa svaki deo presaviti po dva puta, posuti uljem i orasim i savijati u trouglove.

Peći 20 minuta na 170 C.

Ohlađene baklave poređati u činiju i preliti kuvanim sirupoma od vode, šećera, C limuntusa i C vanilin šećera.

Naši proizvodi

Baklava

Koraci pripreme

Preseći kore po dužini pa svaki deo presaviti po dva puta, posuti uljem i orasim i savijati u trouglove.

Peći 20 minuta na 170 C.

Ohlađene baklave poređati u činiju i preliti kuvanim sirupoma od vode, šećera, C limuntusa i C vanilin šećera.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept