burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 min

tezina pripreme Lako

broj porcija15

Volim te

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
15

Sastojci

Potrebno je

300 g keksa ja sam koristila " Zlatni Pek,"

300 g krušaka,

5 čaša 1 litar jogurta

5 kašika C šećera u prahu

3 komad C Želatin

250 g C Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Volim te

Za zaljubljene, a može i za one koji to nisu

Koraci pripreme

Priprema

C Želatinu razmutiti sa 12 kašika hladne vode i ostaviti desetak minuta da nabubri.

U jogurt dodati C šećer u prahu i promešati.

Na laganoj vatri otopiti želatin dodati jogurtu i sve dobro izmešati.

Okrugli pleh kome može da se skida obruč obložite keksom sa strane i po dnu, ( keks u ništa nemojte umakati). Po keksu rasporedite iseckane kruške i prelijte smesom od želatina, šećera i jogurta. Ostavite par sati u frižideru da se smesa stegne.

Umutite slatku pavlaku i premažite tortu. Ukrasite po ukusu.

Skinite obruč i poslužite.

Naši proizvodi

Volim te

Za zaljubljene, a može i za one koji to nisu

Koraci pripreme

Priprema

C Želatinu razmutiti sa 12 kašika hladne vode i ostaviti desetak minuta da nabubri.

U jogurt dodati C šećer u prahu i promešati.

Na laganoj vatri otopiti želatin dodati jogurtu i sve dobro izmešati.

Okrugli pleh kome može da se skida obruč obložite keksom sa strane i po dnu, ( keks u ništa nemojte umakati). Po keksu rasporedite iseckane kruške i prelijte smesom od želatina, šećera i jogurta. Ostavite par sati u frižideru da se smesa stegne.

Umutite slatku pavlaku i premažite tortu. Ukrasite po ukusu.

Skinite obruč i poslužite.

Autor

Verica Poznanović
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Letnje torte i kolači"

Pošalji recept