0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
16
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
16
48 komad Turski keks
1 komad C Puding sa ukusom vanilina
1 komad C Puding sa ukusom slatke pavlake
600 ml Mleko
100 g Margarin
2 kašika Umucena slatka pavlaka
150 g Mešano crveno voce
1 kašika Secer
5 kašika Vode
200 g Slatka pavlaka
Puno tankih slojeva i gotova je ukusna vocna torta.
Dva pudinga pomesati sa 200 ml mleka. Ostalo mleko zagrejati sa dodatkom secera. Ukuvati puding i ohladiti. Umesati margarin i dve kasike slatke pavlake umucene.
Mesano voce ( borovnice, jagode, maline ili drugo po izboru) staviti da se kuva sa vodom i secerom. Na kraju dodati cvrstin. Neka ako je tecniji fil.
Umutiti slatku pavalku.
Turski keks sloziti 4×4. Naneti pola zutog fila, zatim pola vocnog fila i slatku pavalku. Ponovo redjati keks i ponoviti postupak. Redjati treci red keksa i premazati ga slatkom pavlakom. Ohladiti i servirati.
Puno tankih slojeva i gotova je ukusna vocna torta.
Dva pudinga pomesati sa 200 ml mleka. Ostalo mleko zagrejati sa dodatkom secera. Ukuvati puding i ohladiti. Umesati margarin i dve kasike slatke pavlake umucene.
Mesano voce ( borovnice, jagode, maline ili drugo po izboru) staviti da se kuva sa vodom i secerom. Na kraju dodati cvrstin. Neka ako je tecniji fil.
Umutiti slatku pavalku.
Turski keks sloziti 4×4. Naneti pola zutog fila, zatim pola vocnog fila i slatku pavalku. Ponovo redjati keks i ponoviti postupak. Redjati treci red keksa i premazati ga slatkom pavlakom. Ohladiti i servirati.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.