burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija40

Voćna torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
40

Sastojci

1 l mleka

2 kesice C želatina

200 g šećera

400 g C šlaga

300 g mlevenog keksa

400 g malina

Voćna torta

Koraci pripreme

U 2 dl hladnog mleka, sipati 2 kesice C želatina i mešati.

U ostatak mleka sipati šećer i staviti da prokuva.

Zatim isključiti i dodati smesu sa želatinom.

Ostaviti da se ohladi pa staviti u frižider 6h da se smesa zgusne.

Zatim sve to preručiti u veću plastičnu posudu, dodati C šlag i dobro umutiti, zatim dodati mlevenu plazmu pa još malo mutiti. Smesu podeliti na 2 dela.

U tepsiju obloženu folijom staviti jedan deo smese, poređati maline, pa dodati drugi deo smese i staviti u hladnjak preko noći da se stegne.

Tortu dekorisati šlagom po želji.

Naši proizvodi

Voćna torta

Koraci pripreme

U 2 dl hladnog mleka, sipati 2 kesice C želatina i mešati.

U ostatak mleka sipati šećer i staviti da prokuva.

Zatim isključiti i dodati smesu sa želatinom.

Ostaviti da se ohladi pa staviti u frižider 6h da se smesa zgusne.

Zatim sve to preručiti u veću plastičnu posudu, dodati C šlag i dobro umutiti, zatim dodati mlevenu plazmu pa još malo mutiti. Smesu podeliti na 2 dela.

U tepsiju obloženu folijom staviti jedan deo smese, poređati maline, pa dodati drugi deo smese i staviti u hladnjak preko noći da se stegne.

Tortu dekorisati šlagom po želji.

Autor

Sanja

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept