burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Voćna torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

Kore:

6 jaja

6 kašika šećera

6 kašika mlevene plazme

2 kašike brašna

1/2 kesice C praška za pecivo

Fil:

500 g krem sira (ili mascarpone za jači ukus)

250 g C šećera u prahu

500 ml slatke pavlake

500 g jagoda

Voćna torta

Koraci pripreme

Ispeći koru od navedenih sastojaka u velikom plehu od šporeta ili jednostavno poređajte C piškote umočene u mleko.

Fil:
Krem sir izmiksajte kratko sa C šećerom u plahu i dodajte 250 ml umućene, ali ne premućene slatke pavlake.

Koru iseći popreko na 3 šnite ili piškote, poređajte u kalup 20x20 cm, naneti polovinu fila, poređati jagode isečene na šnite.

Preko premazati slatku pavlaku koju ste umutili od onih preostalih 250 ml i zatim ponoviti postupak.

Kolač - tortu završiti korom - piškotama, staviti u frižider da prenoći.

Ujutru izvaditi iz kalupa i dekorisati slatkom pavlakom i jagodama.

Naši proizvodi

Voćna torta

Koraci pripreme

Ispeći koru od navedenih sastojaka u velikom plehu od šporeta ili jednostavno poređajte C piškote umočene u mleko.

Fil:
Krem sir izmiksajte kratko sa C šećerom u plahu i dodajte 250 ml umućene, ali ne premućene slatke pavlake.

Koru iseći popreko na 3 šnite ili piškote, poređajte u kalup 20x20 cm, naneti polovinu fila, poređati jagode isečene na šnite.

Preko premazati slatku pavlaku koju ste umutili od onih preostalih 250 ml i zatim ponoviti postupak.

Kolač - tortu završiti korom - piškotama, staviti u frižider da prenoći.

Ujutru izvaditi iz kalupa i dekorisati slatkom pavlakom i jagodama.

Autor

Maja

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept