burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija12

Voćna torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12

Sastojci

1 pakovanje piškota 420 g

1 C vanilin šećer

1 C šećer u prahu 500 g

6 kiselih pavlaka od 200 ml

500-600 g voća po želji

1 C šlag univerzalni

1 l mleka

Voćna torta

Koraci pripreme

Pakovanje piškota podeliti na dva dela pa u 400 ml mleka natapati piškote i jednu polovinu poredjati na dno posude.

6 kiselih pavlaka blago pomešati sa 18 ravnih kasika C šećera u prahu ili manje ukoliko je voće slatko, pa smesu podeliti na dva dela.

Prvi deo premazati preko piškota poređanih u posudi, pa preko staviti komadice voća, a zatim premazati drugim delom smese.

Preko toga staviti drugi deo natopljenih piškota.

Umutiti C šlag sa 250 ml mleka pa premazati preko piškota.

Ostaviti u frižideru 30 minuta pre služenja.

Naši proizvodi

Voćna torta

Koraci pripreme

Pakovanje piškota podeliti na dva dela pa u 400 ml mleka natapati piškote i jednu polovinu poredjati na dno posude.

6 kiselih pavlaka blago pomešati sa 18 ravnih kasika C šećera u prahu ili manje ukoliko je voće slatko, pa smesu podeliti na dva dela.

Prvi deo premazati preko piškota poređanih u posudi, pa preko staviti komadice voća, a zatim premazati drugim delom smese.

Preko toga staviti drugi deo natopljenih piškota.

Umutiti C šlag sa 250 ml mleka pa premazati preko piškota.

Ostaviti u frižideru 30 minuta pre služenja.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept