burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija15

Voćna torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
15

Sastojci

300 g mlevenog keksa

150 ml mleka

80 g margarina

300 g crvenog voća

3 C Vanilin šećera

20 g C Čvrstina

2 C Pudinga sa ukusom vanilina

600 ml mleka

100 g šećera

100 g margarina

250 ml mleka

100 g C Šlaga Classic

Dodatno:

suvo crveno voće za ukrašavanje

Voćna torta

Koraci pripreme

Sjediniti keks, mleko i otopljeni margarin, te utapkati smesu u kalup prečnika 20 cm.

Od 600 ml mleka odvojiti malo i u to umešati šećer i puding, a preostalo mleko zagrejati do vrenja.

Ukuvati dobijenu smesu u mleko, pa mešati 2-3 minuta.

Dodati margarin i mešati dok se ne otopi. Preliti fil preko keksa.

Voće i vanilin šećer staviti na srednju vatru i mešati dok se ne otopi.

Potom usitniti voće, pa dodati čvrstin. Mešati dok se ne zgusne, pa skloniti sa vatre i preliti preko žutog fila.

Umutiti šlag i mleko i premazati tortu. Ukrasiti je sušenim crvenim voćem.

Naši proizvodi

Voćna torta

Koraci pripreme

Sjediniti keks, mleko i otopljeni margarin, te utapkati smesu u kalup prečnika 20 cm.

Od 600 ml mleka odvojiti malo i u to umešati šećer i puding, a preostalo mleko zagrejati do vrenja.

Ukuvati dobijenu smesu u mleko, pa mešati 2-3 minuta.

Dodati margarin i mešati dok se ne otopi. Preliti fil preko keksa.

Voće i vanilin šećer staviti na srednju vatru i mešati dok se ne otopi.

Potom usitniti voće, pa dodati čvrstin. Mešati dok se ne zgusne, pa skloniti sa vatre i preliti preko žutog fila.

Umutiti šlag i mleko i premazati tortu. Ukrasiti je sušenim crvenim voćem.

Autor

food blog Miss Tatjana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept