burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija10

Voćna keks torta sa C pudingom

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
10

Sastojci

Za voćni fil:

850 ml voda

10 kašika šećera

2 kesice C vanilin šećera

3 kesice C pudinga sa ukusom maline

300 g malina

Za drugi fil:

300 g C šlag krema beli sa ukusom slatke pavlake

I još:

750 g četvrtastog keksa

mleko po potrebi

Voćna keks torta sa C pudingom

Koraci pripreme

Za voćni fil:
U šerpu staviti maline, sipati 750 ml vode, dodati šećer, C vanilin šećer i staviti šerpu na vatru. Izmešati i ostaviti da provri.

Zasebno u 100 ml hladnog mleka razmutiti C puding sa ukusom maline i ukuvati u vrijuću smesu sa malinama. Kada dobije potrebnu gustinu skloniti šerpu sa ringle i ostaviti da se ohladi.

Za drugi fil:
Mikserom umutiti C šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake po uputstvu sa kesice.

Kalup obližiti providnom prianjajućom folijom. Keks potopiti u mlako mleko i poređati na dno kalupa (keks okretati naopako).

Preko keksa naneti fil sa malinama, zatim drugi fil (C šlag krem) i tako ređati naizmenično dok se ne utroše svi sastojci. Završiti redom keksa.

Ostaviti u frižider da se stegne.Tortu izručiti na tacnu, pa dekorisati po svom izboru.

Naši proizvodi

Voćna keks torta sa C pudingom

Koraci pripreme

Za voćni fil:
U šerpu staviti maline, sipati 750 ml vode, dodati šećer, C vanilin šećer i staviti šerpu na vatru. Izmešati i ostaviti da provri.

Zasebno u 100 ml hladnog mleka razmutiti C puding sa ukusom maline i ukuvati u vrijuću smesu sa malinama. Kada dobije potrebnu gustinu skloniti šerpu sa ringle i ostaviti da se ohladi.

Za drugi fil:
Mikserom umutiti C šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake po uputstvu sa kesice.

Kalup obližiti providnom prianjajućom folijom. Keks potopiti u mlako mleko i poređati na dno kalupa (keks okretati naopako).

Preko keksa naneti fil sa malinama, zatim drugi fil (C šlag krem) i tako ređati naizmenično dok se ne utroše svi sastojci. Završiti redom keksa.

Ostaviti u frižider da se stegne.Tortu izručiti na tacnu, pa dekorisati po svom izboru.

Autor

Vesna

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept