burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija15

Voćna dolina

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
15

Sastojci

1 l mleka

20 g C želatina

700 g C šlag krema

15 kašika šećera

voće po izboru

Voćna dolina

Koraci pripreme

U 300 g mleka razmututi 20 g C želatina i ostaviti da nabubri. U 500 ml mleka staviti šećer i prokuvati da se otopi.

Kada se prohladi pomešati sa želatin masom i dodati 500 g C šlag kremu i mutiti. Za kratko vreme se zgusne.

Kalup, kakav vama odgovara obložite samolepljivom folijom, pa sipati pola smese, odozgo staviti voće koje vi poželite, pa opet ostatak smese. Staviti u friz na pola sata.

Zatim okrenuti tortu na tanjir i odozgo umutiti 200 g mleka i C šlag 200 g i premazati.

Naši proizvodi

Voćna dolina

Koraci pripreme

U 300 g mleka razmututi 20 g C želatina i ostaviti da nabubri. U 500 ml mleka staviti šećer i prokuvati da se otopi.

Kada se prohladi pomešati sa želatin masom i dodati 500 g C šlag kremu i mutiti. Za kratko vreme se zgusne.

Kalup, kakav vama odgovara obložite samolepljivom folijom, pa sipati pola smese, odozgo staviti voće koje vi poželite, pa opet ostatak smese. Staviti u friz na pola sata.

Zatim okrenuti tortu na tanjir i odozgo umutiti 200 g mleka i C šlag 200 g i premazati.

Autor

Maja

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept