0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1 kg jabuka
1 litar vode
200 g šećera
4 C pudinga od vanile
750 g keksa
200 ml voćnog soka po ukusu
200 g C šlag krema
Oljuštiti jabuke i iseckati ih na sitnije komade.
Kuvati jabuke u 1 l vode sa 200 g šećera. Mešati povremeno.
Kada se smesa skuva i dobije izgled kaše dodati 4 pudinga.
Ostaviti smesu da se malo prohladi, zatim ređati jedan red keksa, kojeg malo natopimo sokom kao koru, preko keksa smesu kao fil.
Preko filovane torte staviti šlag krem i dekorisati po želji.
Oljuštiti jabuke i iseckati ih na sitnije komade.
Kuvati jabuke u 1 l vode sa 200 g šećera. Mešati povremeno.
Kada se smesa skuva i dobije izgled kaše dodati 4 pudinga.
Ostaviti smesu da se malo prohladi, zatim ređati jedan red keksa, kojeg malo natopimo sokom kao koru, preko keksa smesu kao fil.
Preko filovane torte staviti šlag krem i dekorisati po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.