0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
2 C pudinga od vanile
2 C pudinga od jagode
24 kašike šećera
1 l vode
2 C šlaga po želji
1 kg voća po želji (jagode, višnje, maline, kupine)
1/2 kg voća iseckati i preliti sa 0.5 l vode, zatim dodati 12 kašika šećera.
Kuvati 5 minuta, a zatim umešati 2 C pudinga od vanile. Vruće zgusnuth masu izliti u okruhli pleh, pa preko toga razliti i sledeću skuvanu masu:
1/2 kg voća preliti sa 0,5 litara vode i 12 kašika šećera, kuvati 5 minuta, pa dodati 2 C pudinga od jagode.
Dobro ohladiti i staviti C šlag.
1/2 kg voća iseckati i preliti sa 0.5 l vode, zatim dodati 12 kašika šećera.
Kuvati 5 minuta, a zatim umešati 2 C pudinga od vanile. Vruće zgusnuth masu izliti u okruhli pleh, pa preko toga razliti i sledeću skuvanu masu:
1/2 kg voća preliti sa 0,5 litara vode i 12 kašika šećera, kuvati 5 minuta, pa dodati 2 C pudinga od jagode.
Dobro ohladiti i staviti C šlag.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.