1
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
60+ min
Lako
15
Vreme pripreme:
60+ min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
15
400 g višanja
150 g šećera
200 g čokolade
200 g maslaca
300 g mlevenog keksa
1 čaša 2 dl vina
2 kesica C Šlag krem sa ukusom vanile
200 g čokolade
2 kašika ulja
Prelepa
Umutiti šećer i maslac, dodati vino po ukusu , višnje, keks, i lomljenu čokoladu, sve dobro sjediniti i izručiti na tacnu, Oblikovati tortu po ukusu. Za to vreme istopiti čokoladu sa uljem i izručiti na pek papir da se stegne. Kada se stegne izlomiti je tako da bude nepravilnog oblika.
Umititi dve kesice C šlaga od vanike .Sa strane tortu obložiti lomljenom čokoladom a od gore šlagom.
Prelepa
Umutiti šećer i maslac, dodati vino po ukusu , višnje, keks, i lomljenu čokoladu, sve dobro sjediniti i izručiti na tacnu, Oblikovati tortu po ukusu. Za to vreme istopiti čokoladu sa uljem i izručiti na pek papir da se stegne. Kada se stegne izlomiti je tako da bude nepravilnog oblika.
Umititi dve kesice C šlaga od vanike .Sa strane tortu obložiti lomljenom čokoladom a od gore šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.