0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
25
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
25
1 pakovanje rozen kore
1 l mleka
šećer
2 C pudinga vanila
250 g margarina
300 g C šlaga
100 g C kokos
100 g milka čokolada bela
2 dl kisele vode za šlag
Skuvati najpre fil sa 800 ml mleka, a ostatak razmaziti sa C pudingom.
Dodati u mleko 6 kašika najpre šećera, pa zakuvati uobičajeno puding. Ostaviti da se ohladi, prekriti prozirnom folijom.
U međuvremenu dok se fil hladi izmiksati 250g margarina, oko 100 g C šećera u prahu, sve zajedno sjediniti.
Kada se ohladi, dodati milka čokoladu izrendanu u fil i C kokos. Sve zajedno mutimo mikserom minut, dva.
U jednu posudu stavimo 300 g C šlaga sa 2 dl kisele vode, može i slatka pavlaka.
Kore nije potrebno natapati, mazati red žutog fila, pa preko njega C šlag i sve tako dok imamo kore i materijala.
Dekorisati tortu, odozgo sam posula C kokosovo brašno
Skuvati najpre fil sa 800 ml mleka, a ostatak razmaziti sa C pudingom.
Dodati u mleko 6 kašika najpre šećera, pa zakuvati uobičajeno puding. Ostaviti da se ohladi, prekriti prozirnom folijom.
U međuvremenu dok se fil hladi izmiksati 250g margarina, oko 100 g C šećera u prahu, sve zajedno sjediniti.
Kada se ohladi, dodati milka čokoladu izrendanu u fil i C kokos. Sve zajedno mutimo mikserom minut, dva.
U jednu posudu stavimo 300 g C šlaga sa 2 dl kisele vode, može i slatka pavlaka.
Kore nije potrebno natapati, mazati red žutog fila, pa preko njega C šlag i sve tako dok imamo kore i materijala.
Dekorisati tortu, odozgo sam posula C kokosovo brašno
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.