burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija25

Torte beli anđeo

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
25

Sastojci

1 pakovanje rozen kore

1 l mleka

šećer

2 C pudinga vanila

250 g margarina

300 g C šlaga

100 g C kokos

100 g milka čokolada bela

2 dl kisele vode za šlag

Torte beli anđeo

Koraci pripreme

Skuvati najpre fil sa 800 ml mleka, a ostatak razmaziti sa C pudingom.

Dodati u mleko 6 kašika najpre šećera, pa zakuvati uobičajeno puding. Ostaviti da se ohladi, prekriti prozirnom folijom.

U međuvremenu dok se fil hladi izmiksati 250g margarina, oko 100 g C šećera u prahu, sve zajedno sjediniti.

Kada se ohladi, dodati milka čokoladu izrendanu u fil i C kokos. Sve zajedno mutimo mikserom minut, dva.

U jednu posudu stavimo 300 g C šlaga sa 2 dl kisele vode, može i slatka pavlaka.

Kore nije potrebno natapati, mazati red žutog fila, pa preko njega C šlag i sve tako dok imamo kore i materijala.

Dekorisati tortu, odozgo sam posula C kokosovo brašno

Naši proizvodi

Torte beli anđeo

Koraci pripreme

Skuvati najpre fil sa 800 ml mleka, a ostatak razmaziti sa C pudingom.

Dodati u mleko 6 kašika najpre šećera, pa zakuvati uobičajeno puding. Ostaviti da se ohladi, prekriti prozirnom folijom.

U međuvremenu dok se fil hladi izmiksati 250g margarina, oko 100 g C šećera u prahu, sve zajedno sjediniti.

Kada se ohladi, dodati milka čokoladu izrendanu u fil i C kokos. Sve zajedno mutimo mikserom minut, dva.

U jednu posudu stavimo 300 g C šlaga sa 2 dl kisele vode, može i slatka pavlaka.

Kore nije potrebno natapati, mazati red žutog fila, pa preko njega C šlag i sve tako dok imamo kore i materijala.

Dekorisati tortu, odozgo sam posula C kokosovo brašno

Autor

Jovanka

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept