burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija12

Torta sa malinama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12

Sastojci

400 g piškota

2 C pudinga sa ukusom maline

200 g malina

300 ml vode

300 g šećera

1 kesica C vanilin šećera

1 l mleka

2 kesice C pudinga sa ukusom vanile

50 g margarina

150 g C šlaga

Torta sa malinama

Koraci pripreme

U 50 ml vode dodati maline i 150 g šećera i kuvati. C puding sa ukusom maline razmutiti u 50 ml vode pa dodati u smešu sa malinama. Kuvati uz mešanje dok se ne zgusne. Ostaviti da se hladi.

U 700 ml mleka dodati 150 g šećera i kuvati. C puding sa ukusom vanile razmutiti u 100 ml mleka pa dodati u vrelo mleko. Kuvati uz mešanje dok se ne zgusne. Ostaviti da se ohladi.

Zagrejati 200 ml mleka, dodati C vanilin šećer, promešati pa natapati piškote. Polovinu piškota poređati u jedan red po tacni.

Po piškotama razvući fil sa malinama.

U žuti fil dodati 50 g margarina i 50 g šlaga pa mutiti mikserom.

Na fil sa malinama poređati još jedan red natopljenih piškota.

Preko piškota razvući pripremljeni žuti fil.

Pomešati 100 g šlaga sa 200 ml hladne vode, umutiti pa premazati tortu.

Naši proizvodi

Torta sa malinama

Koraci pripreme

U 50 ml vode dodati maline i 150 g šećera i kuvati. C puding sa ukusom maline razmutiti u 50 ml vode pa dodati u smešu sa malinama. Kuvati uz mešanje dok se ne zgusne. Ostaviti da se hladi.

U 700 ml mleka dodati 150 g šećera i kuvati. C puding sa ukusom vanile razmutiti u 100 ml mleka pa dodati u vrelo mleko. Kuvati uz mešanje dok se ne zgusne. Ostaviti da se ohladi.

Zagrejati 200 ml mleka, dodati C vanilin šećer, promešati pa natapati piškote. Polovinu piškota poređati u jedan red po tacni.

Po piškotama razvući fil sa malinama.

U žuti fil dodati 50 g margarina i 50 g šlaga pa mutiti mikserom.

Na fil sa malinama poređati još jedan red natopljenih piškota.

Preko piškota razvući pripremljeni žuti fil.

Pomešati 100 g šlaga sa 200 ml hladne vode, umutiti pa premazati tortu.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept