0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
25-30 parčeta
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
25-30 parčeta
900 g keksa
750 g kisele pavlake
500 g C šećera u prahu
500 ml mleka
1 C vanilin šećer
500 g C krem šlaga
600 g malina
U mleku sipati C vanilin šećer i rastopiti.
Zatim umakati keks (plazmu) i ređati na veći poslužavnik.
Pomešati pavlaku ca C šećerom u prahu i premazati red keksa, preko pavlake dodati deo umućenog C šlaga, pa posuti pola voća.
Drugi redi isti postupak.
Treći red isto, samo ne stavljati voćke i preko staviti ostatak C šlaga.
Ukrasiti po želji.
U mleku sipati C vanilin šećer i rastopiti.
Zatim umakati keks (plazmu) i ređati na veći poslužavnik.
Pomešati pavlaku ca C šećerom u prahu i premazati red keksa, preko pavlake dodati deo umućenog C šlaga, pa posuti pola voća.
Drugi redi isti postupak.
Treći red isto, samo ne stavljati voćke i preko staviti ostatak C šlaga.
Ukrasiti po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.