0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
2 kutije od 200 g piškota
3 C šlag kreme od vanile
450 ml mleka
2 čaše pavlake od 180 ml
8 kašika kristal šećera
600 g jagoda
sok od višanja za umakanje piškota
Napraviti fil tako što umutite C šlag kremu prema uputstvu sa kesice.
Usuti pavlake u posudu i dodati kristal šećer i polako kašikom izmešati i dobijenu masu usuti uumućenu slag kremom i ponovo blago kašikom izmešati.
Na četvrtast poslužavnik poređati jednu kutiju piškota koje su umakane sa obe strane u sok od višanja.
Na piškote naneti tanji sloj fila, pa poređati polovinu jagoda koje su isečene na kolutove i preko njih dodati deblji sloj fila.
Ponovo staviti piškote umučene u sok od višanja i premazati tanjem slojem fila i poređati preostale jagode (ostaviti jagode za ukrašavanje) i preko njih naneti deblji sloj, dok sa preostalim filom namaže se torta okolo.
Tortu ukrasiti jagodama ili po želji.
Napraviti fil tako što umutite C šlag kremu prema uputstvu sa kesice.
Usuti pavlake u posudu i dodati kristal šećer i polako kašikom izmešati i dobijenu masu usuti uumućenu slag kremom i ponovo blago kašikom izmešati.
Na četvrtast poslužavnik poređati jednu kutiju piškota koje su umakane sa obe strane u sok od višanja.
Na piškote naneti tanji sloj fila, pa poređati polovinu jagoda koje su isečene na kolutove i preko njih dodati deblji sloj fila.
Ponovo staviti piškote umučene u sok od višanja i premazati tanjem slojem fila i poređati preostale jagode (ostaviti jagode za ukrašavanje) i preko njih naneti deblji sloj, dok sa preostalim filom namaže se torta okolo.
Tortu ukrasiti jagodama ili po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.