0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
1 pakovanje tamnih kora za tortu
200 ml čokoladnog mleka
200 g mlevenog keksa
300 g jagoda
1 C šlag krem vanila
500 g C šlaga
500 ml mleka
200 ml kisele vode
100 g čokolade za kuvanje
Kore potopite čokoladnim mlekom da malo omekšaju, redosled kora posuta čokoladnim mlekom, zatim C šlag krem vanila umutiti sa 200ml mleka i dodati mleveni keks.
To premazati preko prve kore, pa dodati drugu koru i ponoviti postupak posipanja čokoladnim mlekom.
Zatim umutiti C šlag sa mlekom i kiselom vodom dok se ne dobije jaka masa, podeliti na 2 dela.
Jedan deo premazati preko druge kore i iseckati jagode preko njega. pa dodati 3 koru i posuti čokoladnim mlekom.
Na treću koru dodati ostatak šlaga i narednati čokoladu za kuvanje preko.
Kore potopite čokoladnim mlekom da malo omekšaju, redosled kora posuta čokoladnim mlekom, zatim C šlag krem vanila umutiti sa 200ml mleka i dodati mleveni keks.
To premazati preko prve kore, pa dodati drugu koru i ponoviti postupak posipanja čokoladnim mlekom.
Zatim umutiti C šlag sa mlekom i kiselom vodom dok se ne dobije jaka masa, podeliti na 2 dela.
Jedan deo premazati preko druge kore i iseckati jagode preko njega. pa dodati 3 koru i posuti čokoladnim mlekom.
Na treću koru dodati ostatak šlaga i narednati čokoladu za kuvanje preko.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.