burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30-40

Torta sa jagodama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30-40

Sastojci

1 kutija piškota

mleko

C vanilin šećer

600 grama C šlaga

300 g mlevenog keksa

2 kisele pavlake

2 čokolade sa ukusom jagode

Torta sa jagodama

Koraci pripreme

Prvi fil:
300 g C šlaga umutiti sa 250 ml vode tome dodati 1 kiselu pavlaku i 300 g mlevenog keksa.

Zagrejati mleko sa šećerom i C vanilin šećerom (količina odoka samo da bi se potopile piškote).

Piškote umakati u mleko i ređati na plato. Preko toga dodati prvi fil.

Jagode seći na polovine ili trećine ako su krupnije. Svaku valjati u C šećer u prahu i ređati preko prvog fila.

Drugi fil:
300 g C šlaga umutiti sa 250 ml vode tome dodati 1 kiselu pavlaku i 2 rendane čokolade sa ukusom jagode.

Po želji tortu ukrasiti šlagom, jagodama ili samo lagano napraaviti valove viljuškom.

Naši proizvodi

Torta sa jagodama

Koraci pripreme

Prvi fil:
300 g C šlaga umutiti sa 250 ml vode tome dodati 1 kiselu pavlaku i 300 g mlevenog keksa.

Zagrejati mleko sa šećerom i C vanilin šećerom (količina odoka samo da bi se potopile piškote).

Piškote umakati u mleko i ređati na plato. Preko toga dodati prvi fil.

Jagode seći na polovine ili trećine ako su krupnije. Svaku valjati u C šećer u prahu i ređati preko prvog fila.

Drugi fil:
300 g C šlaga umutiti sa 250 ml vode tome dodati 1 kiselu pavlaku i 2 rendane čokolade sa ukusom jagode.

Po želji tortu ukrasiti šlagom, jagodama ili samo lagano napraaviti valove viljuškom.

Autor

Dušica Malićanin

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Poslastice sa kokosom"

Pošalji recept