0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
15
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
15
C puding slatka pavlaka
C puding jagoda
400 g jagoda
1 l mleka
5 jaja
5 kašika šećera
5 kašika brašna
1 C prašak za pecivo
1 limun
1 C vanilin šećer
Skuvaju se filovi, jedan sa mlekom drugi sa jagodama.
Umuti se kora, prvo belance, pa se dodaje žumance, 100 ml mleka i šećer.
Zatim C vanilin šećer i brašno, umuti se kašikom.
Kada se ispeče iseći po dužini na pola i filovati kore.
Skuvaju se filovi, jedan sa mlekom drugi sa jagodama.
Umuti se kora, prvo belance, pa se dodaje žumance, 100 ml mleka i šećer.
Zatim C vanilin šećer i brašno, umuti se kašikom.
Kada se ispeče iseći po dužini na pola i filovati kore.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.