burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija12

Torta Marina

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12

Sastojci

Testo:

5 jaja

10 kašika šećera

10 kašika ulja

5 kašika brašna

5 kašika C kokosovog brašna

1 C prašak za pecivo

Fil:

2 C pudinga od vanile

1/2 l mleka

200 ml kisele pavlake

250 g šećera

500 g malina (ili neko drugo voće npr. kajsija)

2 kesice C Šlaga

Torta Marina

Koraci pripreme

Napravite testo, tako što stavite šećer u jaja malo da odstoje, zatim mikserom mutite jaja i polako dodajete ostale sastojke.

Brašno i C kosovo brašno dodajete kašikom kao i C prašak za pecivo.

Testo izlijete u veliki pleh. Pečete 20 min na 200 stepeni. Kada je gotovo, presečete na pola i to uzduž.

Fil.
Skuvajte 2 C pudinga od vanile sa šećerom u mleku, kada se ohladi dodate kiselu pavlaku.

Zatim ređate 1 koru, pola fila, voće, 2 kora i ostatkom fila prekrijte celu tortu.

Na kraju ukrasite C šlagom.

Naši proizvodi

Torta Marina

Koraci pripreme

Napravite testo, tako što stavite šećer u jaja malo da odstoje, zatim mikserom mutite jaja i polako dodajete ostale sastojke.

Brašno i C kosovo brašno dodajete kašikom kao i C prašak za pecivo.

Testo izlijete u veliki pleh. Pečete 20 min na 200 stepeni. Kada je gotovo, presečete na pola i to uzduž.

Fil.
Skuvajte 2 C pudinga od vanile sa šećerom u mleku, kada se ohladi dodate kiselu pavlaku.

Zatim ređate 1 koru, pola fila, voće, 2 kora i ostatkom fila prekrijte celu tortu.

Na kraju ukrasite C šlagom.

Autor

Marija

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Poslastice sa kokosom"

Pošalji recept