0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
12
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12
5 jaja
10 kašika šećera
10 kašika ulja
5 kašika brašna
5 kašika C kokosovog brašna
1 C prašak za pecivo
2 C pudinga od vanile
1/2 l mleka
200 ml kisele pavlake
250 g šećera
500 g malina (ili neko drugo voće npr. kajsija)
2 kesice C Šlaga
Napravite testo, tako što stavite šećer u jaja malo da odstoje, zatim mikserom mutite jaja i polako dodajete ostale sastojke.
Brašno i C kosovo brašno dodajete kašikom kao i C prašak za pecivo.
Testo izlijete u veliki pleh. Pečete 20 min na 200 stepeni. Kada je gotovo, presečete na pola i to uzduž.
Fil.
Skuvajte 2 C pudinga od vanile sa šećerom u mleku, kada se ohladi dodate kiselu pavlaku.
Zatim ređate 1 koru, pola fila, voće, 2 kora i ostatkom fila prekrijte celu tortu.
Na kraju ukrasite C šlagom.
Napravite testo, tako što stavite šećer u jaja malo da odstoje, zatim mikserom mutite jaja i polako dodajete ostale sastojke.
Brašno i C kosovo brašno dodajete kašikom kao i C prašak za pecivo.
Testo izlijete u veliki pleh. Pečete 20 min na 200 stepeni. Kada je gotovo, presečete na pola i to uzduž.
Fil.
Skuvajte 2 C pudinga od vanile sa šećerom u mleku, kada se ohladi dodate kiselu pavlaku.
Zatim ređate 1 koru, pola fila, voće, 2 kora i ostatkom fila prekrijte celu tortu.
Na kraju ukrasite C šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.