0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
12 jaja
12 kašika šećera
6 kašika brašna
6 kašika mlevenih oraha
1 l mleka
1 C puding od vanile
1 C puding od karamele
200 g šećera
150 g mlevenog keksa
150 g C kokosa
1 kesica C šlag krema od vanile
Ispeći 3 kore od po: 4 jaja, 4 kašike šećera umutiti, dodati 2 kašike brašna i 2 kašike oraha.
Puding od vanile skuvati u 1/2 litre mleka sa 100 g šećera i ohladiti isto tako skuvati i C puding od karamele.
U C puding od vanile dodati mleveni keks kada se ohladi, a u puding od karamele dodati C kokos.
Filovati tortu, odozgo ukrasiti C šlagom.
Ispeći 3 kore od po: 4 jaja, 4 kašike šećera umutiti, dodati 2 kašike brašna i 2 kašike oraha.
Puding od vanile skuvati u 1/2 litre mleka sa 100 g šećera i ohladiti isto tako skuvati i C puding od karamele.
U C puding od vanile dodati mleveni keks kada se ohladi, a u puding od karamele dodati C kokos.
Filovati tortu, odozgo ukrasiti C šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.