burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija24

Tiana torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
24

Sastojci

gotove bele kore Dr. Oetker

200 ml milkshake od vanile

2 C pudinga od vanile

1 l mleka

1 margarin za kolače

100 g C kokosovog brašna

100 g mlevenog keksa

500 g višanja

C vanilin šećer

100 g kristal šećera

50 g C čvrstina

C šlag krem od vanile

2 kesice C šlaga

Tiana torta

Koraci pripreme

Fil:
U 1 l mleka skuvati C puding od vanile,u vruć puding odmah dodati margarin za kolače da se otopi. Ostaviti puding da se hladi uz povremeno mešanje kako bi se sjedinio sa margarinom.

Dok se puding hladi, pripremiti višnje na sledeći način:
U dubljoj posudi zakuvati 500 g višnjanja sa 2 kesice C vanilin šećera i 100 g kristal šećera. Kada višnje proključaju sa šećerom, u malo vode razmutiti 50 g C čvrtina i sipati u višnje.

Mešati dok se ne zgusne. Ohladjen puding podeliti na dva jednaka dela. U 1. deo dodati 100 g C kokosa,a u 2. deo dodati 100 g mlevenog keksa. Zatim, umutiti C krem šlag od vanile.

Kore filovati na sledeći način:
U pakovanju gotovih kora imamo 4 kore, svaku koru pokvasiti sa 50 ml milkshake-a od vanile. Zatim, ohlađen krem od višanja podeliti na dva dela i 1. deo staviti na prvu koru, zatim preko višanja staviti polovinu krema od kokosa.

Preko staviti drugu koru, takođe nakvašenu vanila shake-om i premazati polovinom krema od keksa, a preko kreme od keksa staviti polovinu C krem šlaga od vanile, razmazati ravnomerno.

Treću koru filovati kao prvu, dakle natopljenu vanila shake-om premazati ostatkom kreme od višanja. Preko kreme od višanja premazati 2. deo kreme od kokosa.

Staviti četvrtu koru takodje nakvašenu vanila shake-om, premazati 2. delom kreme sa keksom i preko toga ravnomerno naneti ostatak šlag kreme od vanile.

Umutiti 2 kesice C šlaga i ukrasiti tortu po svom izboru.

Naši proizvodi

Tiana torta

Koraci pripreme

Fil:
U 1 l mleka skuvati C puding od vanile,u vruć puding odmah dodati margarin za kolače da se otopi. Ostaviti puding da se hladi uz povremeno mešanje kako bi se sjedinio sa margarinom.

Dok se puding hladi, pripremiti višnje na sledeći način:
U dubljoj posudi zakuvati 500 g višnjanja sa 2 kesice C vanilin šećera i 100 g kristal šećera. Kada višnje proključaju sa šećerom, u malo vode razmutiti 50 g C čvrtina i sipati u višnje.

Mešati dok se ne zgusne. Ohladjen puding podeliti na dva jednaka dela. U 1. deo dodati 100 g C kokosa,a u 2. deo dodati 100 g mlevenog keksa. Zatim, umutiti C krem šlag od vanile.

Kore filovati na sledeći način:
U pakovanju gotovih kora imamo 4 kore, svaku koru pokvasiti sa 50 ml milkshake-a od vanile. Zatim, ohlađen krem od višanja podeliti na dva dela i 1. deo staviti na prvu koru, zatim preko višanja staviti polovinu krema od kokosa.

Preko staviti drugu koru, takođe nakvašenu vanila shake-om i premazati polovinom krema od keksa, a preko kreme od keksa staviti polovinu C krem šlaga od vanile, razmazati ravnomerno.

Treću koru filovati kao prvu, dakle natopljenu vanila shake-om premazati ostatkom kreme od višanja. Preko kreme od višanja premazati 2. deo kreme od kokosa.

Staviti četvrtu koru takodje nakvašenu vanila shake-om, premazati 2. delom kreme sa keksom i preko toga ravnomerno naneti ostatak šlag kreme od vanile.

Umutiti 2 kesice C šlaga i ukrasiti tortu po svom izboru.

Autor

Tijana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept