burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30-40

Slatka mala tajna

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30-40

Sastojci

4 C pudinga od vanile

1 l mleka

1 margarin za kolače

250-300 g šećera

C kokos po ukusu

500 g C šlag krema

100 g čokolada za kuvanje

keks po ukusu

250 ml čokoladnog mleka

mineralna voda

kore po želji

Slatka mala tajna

Koraci pripreme

4 C pudinga od vanile skuvati u 1 litar mleka, dodati 100 g čokolade za kuvanje i sjediniti sa vrućim pudingom.

Mešati puding dok se ne prohladi da ne bi pravio grudvice.

Umutiti šećer i margarin dok ne dobijete kremastu masu, pa sjediniti prohladjeni puding sa umućenim margarinom.

U fil dodati C kokos po ukusu.

U drugu posudu umutiti C šlag sa mineralnom vodom (vodu dodavati po potrebi, šlag treba da bude tvrdo umućen), podeliti šlag na dva dela.

U jedan deo dodati mleveni keks po želji, a drugi deo ostaviti za filovanje na kraju.

Koricu, keks ili piškote kvasiti čokoladnim mlekom.

Postupak mazanja: korica, crni fil, beli fil, pa opet korica...

Ukrasite po želji i staviti da odstoji par sati u frižideru i torta je spremna za serviranje.

Naši proizvodi

Slatka mala tajna

Koraci pripreme

4 C pudinga od vanile skuvati u 1 litar mleka, dodati 100 g čokolade za kuvanje i sjediniti sa vrućim pudingom.

Mešati puding dok se ne prohladi da ne bi pravio grudvice.

Umutiti šećer i margarin dok ne dobijete kremastu masu, pa sjediniti prohladjeni puding sa umućenim margarinom.

U fil dodati C kokos po ukusu.

U drugu posudu umutiti C šlag sa mineralnom vodom (vodu dodavati po potrebi, šlag treba da bude tvrdo umućen), podeliti šlag na dva dela.

U jedan deo dodati mleveni keks po želji, a drugi deo ostaviti za filovanje na kraju.

Koricu, keks ili piškote kvasiti čokoladnim mlekom.

Postupak mazanja: korica, crni fil, beli fil, pa opet korica...

Ukrasite po želji i staviti da odstoji par sati u frižideru i torta je spremna za serviranje.

Autor

Nataša

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept