0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
1 l vode
400 g šećera
1 kg očišćenih višanja
2 pudinga C od malina
200g lomljenog keksa
4 kesice šlag pene C
Vodu, šećer i voće zajedno kuvati desetak minuta i dodati razmućene dve kesice C pudinga pa sve zajedno skuvati.
U vruću masu dodati lomljenu masu i dobro izmešati.
Pripremiti podlivenu vodom manju tepsiju i izliti masu koju treba poravnati da keks ostane u tečnosti.
Ohladiti i ukrasiti umućenim C šlagom.
Vodu, šećer i voće zajedno kuvati desetak minuta i dodati razmućene dve kesice C pudinga pa sve zajedno skuvati.
U vruću masu dodati lomljenu masu i dobro izmešati.
Pripremiti podlivenu vodom manju tepsiju i izliti masu koju treba poravnati da keks ostane u tečnosti.
Ohladiti i ukrasiti umućenim C šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.