0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
600 g posnog četvrtastog keksa
6 C pudinga od vanile
1,5 l fante
1.5 margarin
300 g C šećera u prahu
200 g C šlaga
300 g banana
300 g kivija
300 g crvenog voća (kupina, malina, borovnice...)
4 kašike šećera
manja šoljica vode
6 kašika C čvrstina
Skuvati puding sa fantom. I ostavti da se ohladi.
Umutiti margarin sa C šećerom u prahu. U to dodavati kašiku po kašiku C pudinga.
Keks natapati u toploj vodi i slagati u plato.
Prvo red keksa, pa red fila, pa kivi, zatim fil, pa keks, pa fil, pa banane, pa fil i keks na kraju.
Glazura:
Voće prokuvati sa šećerom. C Čvrstin razmutiti u šoljici vode i sipati u prokuvano voće.
Kada se malo prohladi preliti preko torte i šarati C šlagom tortu.
Skuvati puding sa fantom. I ostavti da se ohladi.
Umutiti margarin sa C šećerom u prahu. U to dodavati kašiku po kašiku C pudinga.
Keks natapati u toploj vodi i slagati u plato.
Prvo red keksa, pa red fila, pa kivi, zatim fil, pa keks, pa fil, pa banane, pa fil i keks na kraju.
Glazura:
Voće prokuvati sa šećerom. C Čvrstin razmutiti u šoljici vode i sipati u prokuvano voće.
Kada se malo prohladi preliti preko torte i šarati C šlagom tortu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.