burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Posna voćna torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

600 g posnog četvrtastog keksa

6 C pudinga od vanile

1,5 l fante

1.5 margarin

300 g C šećera u prahu

200 g C šlaga

Voće:

300 g banana

300 g kivija

Glazura:

300 g crvenog voća (kupina, malina, borovnice...)

4 kašike šećera

manja šoljica vode

6 kašika C čvrstina

Posna voćna torta

Koraci pripreme

Skuvati puding sa fantom. I ostavti da se ohladi.

Umutiti margarin sa C šećerom u prahu. U to dodavati kašiku po kašiku C pudinga.

Keks natapati u toploj vodi i slagati u plato.

Prvo red keksa, pa red fila, pa kivi, zatim fil, pa keks, pa fil, pa banane, pa fil i keks na kraju.

Glazura:
Voće prokuvati sa šećerom. C Čvrstin razmutiti u šoljici vode i sipati u prokuvano voće.

Kada se malo prohladi preliti preko torte i šarati C šlagom tortu.

Naši proizvodi

Posna voćna torta

Koraci pripreme

Skuvati puding sa fantom. I ostavti da se ohladi.

Umutiti margarin sa C šećerom u prahu. U to dodavati kašiku po kašiku C pudinga.

Keks natapati u toploj vodi i slagati u plato.

Prvo red keksa, pa red fila, pa kivi, zatim fil, pa keks, pa fil, pa banane, pa fil i keks na kraju.

Glazura:
Voće prokuvati sa šećerom. C Čvrstin razmutiti u šoljici vode i sipati u prokuvano voće.

Kada se malo prohladi preliti preko torte i šarati C šlagom tortu.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept