0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
500 g posnog keksa
1 kesica C vanilin šećera
500 g C univerzalnog šlaga
400 ml vode
400 g malina
50 g posne čokolade za kuvanje
Za smesu:
Mikserom umutiti C univerzalni šlag i C vanilin šećer sa hladnom vodom.
Smesu podeliti na dva dela-u jedan umešati mleveni keks i izmešati,a u drugi deo dodati mrzle maline i izmešati.
Obruč za tortu staviti na tacnu. Po dnu rasporediti smesu sa keksom.
Preko naneti smesu sa malinama i ravnonerno rasporediti.
Ostaviti u frižider da se stegne.
Tortu izvaditi iz frižidera i ukloniti obruč. Tortu posuti rendanim čokoladom.
Seći na parčad željene veličine i poslužiti.
Za smesu:
Mikserom umutiti C univerzalni šlag i C vanilin šećer sa hladnom vodom.
Smesu podeliti na dva dela-u jedan umešati mleveni keks i izmešati,a u drugi deo dodati mrzle maline i izmešati.
Obruč za tortu staviti na tacnu. Po dnu rasporediti smesu sa keksom.
Preko naneti smesu sa malinama i ravnonerno rasporediti.
Ostaviti u frižider da se stegne.
Tortu izvaditi iz frižidera i ukloniti obruč. Tortu posuti rendanim čokoladom.
Seći na parčad željene veličine i poslužiti.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.