burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Posna voćna torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

Za smesu:

500 g posnog keksa

1 kesica C vanilin šećera

500 g C univerzalnog šlaga

400 ml vode

400 g malina

Za posipanje:

50 g posne čokolade za kuvanje

Posna voćna torta

Koraci pripreme

Za smesu:
Mikserom umutiti C univerzalni šlag i C vanilin šećer sa hladnom vodom.

Smesu podeliti na dva dela-u jedan umešati mleveni keks i izmešati,a u drugi deo dodati mrzle maline i izmešati.

Obruč za tortu staviti na tacnu. Po dnu rasporediti smesu sa keksom.

Preko naneti smesu sa malinama i ravnonerno rasporediti.

Ostaviti u frižider da se stegne.

Tortu izvaditi iz frižidera i ukloniti obruč. Tortu posuti rendanim čokoladom.

Seći na parčad željene veličine i poslužiti.

Naši proizvodi

Posna voćna torta

Koraci pripreme

Za smesu:
Mikserom umutiti C univerzalni šlag i C vanilin šećer sa hladnom vodom.

Smesu podeliti na dva dela-u jedan umešati mleveni keks i izmešati,a u drugi deo dodati mrzle maline i izmešati.

Obruč za tortu staviti na tacnu. Po dnu rasporediti smesu sa keksom.

Preko naneti smesu sa malinama i ravnonerno rasporediti.

Ostaviti u frižider da se stegne.

Tortu izvaditi iz frižidera i ukloniti obruč. Tortu posuti rendanim čokoladom.

Seći na parčad željene veličine i poslužiti.

Autor

Vesna

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept