0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
12
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12
1 kg jabuka
8 kašika šećera
100 g C kokosa
2 C pudinga od vanile
1 kašičica cimeta
5 kašika mlevenih oraha
50 g suvog grožđa
250 g keksa
1 kesica C šlaga
125 g margarina
Jabuke oprati oljustiti, izrendati i dinstati 10 minuta sa 2 kašike šećera.
Dodati orahe, cimet, suvo grožđe, promešati i sipati u kalup prečnika 24 cm u koji je poređan keks.
U 0,5 l vode skuvati C puding sa 6 kašika šećera.
U vruće dodati margarin, C kokos. izmešati dok se ne istopi margarin i sipati preko keksa koji je poređan preko fila od jabuka.
Ohladiti tortu i premazati umućenim C šlagom sa kiselom vodom.
Jabuke oprati oljustiti, izrendati i dinstati 10 minuta sa 2 kašike šećera.
Dodati orahe, cimet, suvo grožđe, promešati i sipati u kalup prečnika 24 cm u koji je poređan keks.
U 0,5 l vode skuvati C puding sa 6 kašika šećera.
U vruće dodati margarin, C kokos. izmešati dok se ne istopi margarin i sipati preko keksa koji je poređan preko fila od jabuka.
Ohladiti tortu i premazati umućenim C šlagom sa kiselom vodom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.