0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
12
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12
1 kg jabuka
8 kašika šećera
100 g C kokosovog brašna
2 kesice C pudinga od vanile
1 kašičica cimeta
5 kašika mlevenih oraha
50 g suvog grožđa
250 g pek keksa
1 C šlag
125 g margarina
Jabuke oprati, oljuštiti, izrendati i dinstati 10 minuta sa 2 kašike šećera.
Dodati orahe, cimet i suvo grožđe, promešati i sipati u kalup r=24 cm u koji je poređan keks.
U 1/2 l vode skuvati C puding sa 6 kašika šećera.
U vruće dodati margarin, mešati dok se ne istopi, dodati C kokos, dobro promešati i sipati na keks koji je poređan preko fila od jabuka.
Ohladiti i premazati sa umućenim C šlagom i kiselom vodom.
Jabuke oprati, oljuštiti, izrendati i dinstati 10 minuta sa 2 kašike šećera.
Dodati orahe, cimet i suvo grožđe, promešati i sipati u kalup r=24 cm u koji je poređan keks.
U 1/2 l vode skuvati C puding sa 6 kašika šećera.
U vruće dodati margarin, mešati dok se ne istopi, dodati C kokos, dobro promešati i sipati na keks koji je poređan preko fila od jabuka.
Ohladiti i premazati sa umućenim C šlagom i kiselom vodom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.