burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija12

Posna torta sa keksom i jabukama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12

Sastojci

1 kg jabuka

8 kašika šećera

100 g C kokosovog brašna

2 kesice C pudinga od vanile

1 kašičica cimeta

5 kašika mlevenih oraha

50 g suvog grožđa

250 g pek keksa

1 C šlag

125 g margarina

Posna torta sa keksom i jabukama

Koraci pripreme

Jabuke oprati, oljuštiti, izrendati i dinstati 10 minuta sa 2 kašike šećera.

Dodati orahe, cimet i suvo grožđe, promešati i sipati u kalup r=24 cm u koji je poređan keks.

U 1/2 l vode skuvati C puding sa 6 kašika šećera.

U vruće dodati margarin, mešati dok se ne istopi, dodati C kokos, dobro promešati i sipati na keks koji je poređan preko fila od jabuka.

Ohladiti i premazati sa umućenim C šlagom i kiselom vodom.

Naši proizvodi

Posna torta sa keksom i jabukama

Koraci pripreme

Jabuke oprati, oljuštiti, izrendati i dinstati 10 minuta sa 2 kašike šećera.

Dodati orahe, cimet i suvo grožđe, promešati i sipati u kalup r=24 cm u koji je poređan keks.

U 1/2 l vode skuvati C puding sa 6 kašika šećera.

U vruće dodati margarin, mešati dok se ne istopi, dodati C kokos, dobro promešati i sipati na keks koji je poređan preko fila od jabuka.

Ohladiti i premazati sa umućenim C šlagom i kiselom vodom.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept