burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 min

tezina pripreme Lako

broj porcija12

Posna torta sa jabukama ,kokosom i keksom

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
12

Sastojci

Jabuke

1 kg Jabuka

Secer

6 kašika Secer

Kokos

0,100 kg C Kokosovo brašno

Puding

2 kesica Cpuding od vanile

Cimet

1 kašičica C Cimet

Orasi

5 kašika Mlevenih oraha

Grozde

0,05 kg Suvo grozde

Keks

0,250 ml Cetvrtastog keksa

Slag

1 kesica Posni slag

Margarin

0,125 kg Margarina

Posna torta sa jabukama ,kokosom i keksom

Odlican i osvezavajuca poslastica

Koraci pripreme

Priprema torte

Jabuke oprati, oljuštiti,izrendati i dinstati 10min sa 2 kasnije secera .Dodati orahe,cimet i suvo grozde izmesati i sipati u kalup f 24 sm u koji je predan sloj keksa.U pola litre vode skuvati puding sa ostatkom secera i u vruce dodati margarin izmesati da se istopi ,dodati kokos dobro izmesati i sipati preko keksa koji je predan preko jabuka. Ohladiti i ukrasiti sa umućenim šlagom sa kiselom vodom i rendanom cokoladom.

Naši proizvodi

Posna torta sa jabukama ,kokosom i keksom

Odlican i osvezavajuca poslastica

Koraci pripreme

Priprema torte

Jabuke oprati, oljuštiti,izrendati i dinstati 10min sa 2 kasnije secera .Dodati orahe,cimet i suvo grozde izmesati i sipati u kalup f 24 sm u koji je predan sloj keksa.U pola litre vode skuvati puding sa ostatkom secera i u vruce dodati margarin izmesati da se istopi ,dodati kokos dobro izmesati i sipati preko keksa koji je predan preko jabuka. Ohladiti i ukrasiti sa umućenim šlagom sa kiselom vodom i rendanom cokoladom.

Autor

milica49
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept