burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija12

Poljubac snežni

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12

Sastojci

1 l + 0,1 l mleka

15 kašika šećera

4 kesice C želatina

500 g C šlag krem beli

0,5 l kisele vode

100 g čokolade

150 g mlevenog keksa

200 g C kokosovog brašna

40 g C šlag klasik

Poljubac snežni

Koraci pripreme

Staviti da provri 1 l mleka sa 15 kašika šećera.

Zatim dodati 4 kesice C želatina prethodno razmućenih u malo mlake vode. Pustiti da ponovo provri.

Skloniti sa vatre, pa kad se ohladi staviti u frižider na 2-3 sata.

Umutiti 500 g C šlag krem beli sa 0,5 l kisele vode, pa dodati u ohlađeno mleko. Smesu podeliti na 3 dela.

U prvi deo dodati mleveni keks, u drugi rendanu čokoladu, a u treći 150 g C kokosovog brašna. Tim redom i ređati na poslužavnik.

Odozgo premazati C šlagom klasik umućenim sa 0,1 l mleka i posuti preostalim C kokosovim brašnom.

Naši proizvodi

Poljubac snežni

Koraci pripreme

Staviti da provri 1 l mleka sa 15 kašika šećera.

Zatim dodati 4 kesice C želatina prethodno razmućenih u malo mlake vode. Pustiti da ponovo provri.

Skloniti sa vatre, pa kad se ohladi staviti u frižider na 2-3 sata.

Umutiti 500 g C šlag krem beli sa 0,5 l kisele vode, pa dodati u ohlađeno mleko. Smesu podeliti na 3 dela.

U prvi deo dodati mleveni keks, u drugi rendanu čokoladu, a u treći 150 g C kokosovog brašna. Tim redom i ređati na poslužavnik.

Odozgo premazati C šlagom klasik umućenim sa 0,1 l mleka i posuti preostalim C kokosovim brašnom.

Autor

Olivera

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept