burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija8-10

Pesak torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
8-10

Sastojci

300 g C kokosovog brašna

300 g mlevenog keksa

300 g mlevenih oraha

1 l mleka

150 g šećera

250 g margarina

4 kesice C pudinga od vanile

2 kesice C šlag krema

Pesak torta

Koraci pripreme

Odvojite malo mleka i dodajte šećer i C puding iz kesice, dobro promešajte.

Ostatak mleka stavite da se kuva, kada prokuva dodajte smesu sa pudingom.

Mešajte dok masa ne počne da se zgušnjava, tada je sklonite sa šporeta i pustite da se ohladi.

Umutite margarin i dodajte ga u već pripremljen puding.

Masu podelite na tri jednaka dela. U prvi deo stavite mleveni keks, u drugi C kokosovo brašno, a u treći mlevene orahe.

Mase stavljajte redom jednu preko druge u kalup za tortu.

Umutite C šlag krem i ukrasite tortu po želji.

Naši proizvodi

Pesak torta

Koraci pripreme

Odvojite malo mleka i dodajte šećer i C puding iz kesice, dobro promešajte.

Ostatak mleka stavite da se kuva, kada prokuva dodajte smesu sa pudingom.

Mešajte dok masa ne počne da se zgušnjava, tada je sklonite sa šporeta i pustite da se ohladi.

Umutite margarin i dodajte ga u već pripremljen puding.

Masu podelite na tri jednaka dela. U prvi deo stavite mleveni keks, u drugi C kokosovo brašno, a u treći mlevene orahe.

Mase stavljajte redom jednu preko druge u kalup za tortu.

Umutite C šlag krem i ukrasite tortu po želji.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept