burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Pesak torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

1,5 l mleka

6 C pudinga od vanile

1,5 margarin

50-100 g C šećera u prahu

50 g čokolade

200 g mlevenog keksa

200 g C kokosa

200 g mlevenih oraha

Pesak torta

Koraci pripreme

U 1,5 l mleka skuvati 6 C pudinga od vanile. Kada se puding ohladi, pomešati sa vec izmućenim margarinom i šećerom. Podeliti na 3 jednaka dela.

U prvi deo dodati mleveni keks i istopljenu čokoladu.

U drugi deo dodati C kokos.

U treći deo dodati mlevene orahe.

Preko torte posuti takođe mlevene orahe.

Po želji umesto oraha može i C šlag krema.

Naši proizvodi

Pesak torta

Koraci pripreme

U 1,5 l mleka skuvati 6 C pudinga od vanile. Kada se puding ohladi, pomešati sa vec izmućenim margarinom i šećerom. Podeliti na 3 jednaka dela.

U prvi deo dodati mleveni keks i istopljenu čokoladu.

U drugi deo dodati C kokos.

U treći deo dodati mlevene orahe.

Preko torte posuti takođe mlevene orahe.

Po želji umesto oraha može i C šlag krema.

Autor

Milica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept