0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
10-12
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10-12
6 C pudinga od vanile
2 l mleka
2 čaše šećera (ili 1 1/2 čaša fruktoze)
250 g maslaca
300 g istopljene čokolade
300 g mlevenog keksa (ili lešnika)
2 C šlaga (za ukrašavanje)
300 g C kokosovog brašna
Skuvati puding i ostaviti da se dobro ohladi (najbolje preko noći). Umutiti maslac i dodavati 1 po 1 kašiku pudinga uz neprestano mešanje.
Podeliti masu na 3 dela i u svaki umešati po 1 od dodataka (čokolada, keks, C kokos).
U kalup obložen pek papirom sipati prvo smesu od kokosovog brašna, a zatim ostale dve.
Ohladiti najmanje 3-4 sata u frižideru, ili u zamrzivaču 2 sata.
Izvaditi iz kalupa, premazati C šlagom i ukrasiti.
Skuvati puding i ostaviti da se dobro ohladi (najbolje preko noći). Umutiti maslac i dodavati 1 po 1 kašiku pudinga uz neprestano mešanje.
Podeliti masu na 3 dela i u svaki umešati po 1 od dodataka (čokolada, keks, C kokos).
U kalup obložen pek papirom sipati prvo smesu od kokosovog brašna, a zatim ostale dve.
Ohladiti najmanje 3-4 sata u frižideru, ili u zamrzivaču 2 sata.
Izvaditi iz kalupa, premazati C šlagom i ukrasiti.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.