burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija10-12

Pesak torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
10-12

Sastojci

6 C pudinga od vanile

2 l mleka

2 čaše šećera (ili 1 1/2 čaša fruktoze)

250 g maslaca

300 g istopljene čokolade

300 g mlevenog keksa (ili lešnika)

2 C šlaga (za ukrašavanje)

300 g C kokosovog brašna

Pesak torta

Koraci pripreme

Skuvati puding i ostaviti da se dobro ohladi (najbolje preko noći). Umutiti maslac i dodavati 1 po 1 kašiku pudinga uz neprestano mešanje.

Podeliti masu na 3 dela i u svaki umešati po 1 od dodataka (čokolada, keks, C kokos).

U kalup obložen pek papirom sipati prvo smesu od kokosovog brašna, a zatim ostale dve.

Ohladiti najmanje 3-4 sata u frižideru, ili u zamrzivaču 2 sata.

Izvaditi iz kalupa, premazati C šlagom i ukrasiti.

Naši proizvodi

Pesak torta

Koraci pripreme

Skuvati puding i ostaviti da se dobro ohladi (najbolje preko noći). Umutiti maslac i dodavati 1 po 1 kašiku pudinga uz neprestano mešanje.

Podeliti masu na 3 dela i u svaki umešati po 1 od dodataka (čokolada, keks, C kokos).

U kalup obložen pek papirom sipati prvo smesu od kokosovog brašna, a zatim ostale dve.

Ohladiti najmanje 3-4 sata u frižideru, ili u zamrzivaču 2 sata.

Izvaditi iz kalupa, premazati C šlagom i ukrasiti.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept