burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Pavlova torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

5 belanaca

200 g šećera

1 kašičica alkoholnog sirćeta

200 g šlaga

1/2 kg jagoda

Pavlova torta

Koraci pripreme

Belanca umutiti u čvrst sneg, postepeno dodavati šećer.

Mutite dok smeša ne postane glatka i sjajna pa dodati alkoholnog sirćeta, a potom jos malo mutiti.

Zatim sipati u tepsiju gde ste stavili papir za pečenje.

Sušiti koru 15 minuta na 150 stepeni, pa smanjiti na 100 stepeni i šušiti jos 1 sat.

Za to vreme dok se kora suši umutiti šlag od vanile.

Kada se kora ohladi naneti šlag, pa preko naređati jagode.

Naši proizvodi

Pavlova torta

Koraci pripreme

Belanca umutiti u čvrst sneg, postepeno dodavati šećer.

Mutite dok smeša ne postane glatka i sjajna pa dodati alkoholnog sirćeta, a potom jos malo mutiti.

Zatim sipati u tepsiju gde ste stavili papir za pečenje.

Sušiti koru 15 minuta na 150 stepeni, pa smanjiti na 100 stepeni i šušiti jos 1 sat.

Za to vreme dok se kora suši umutiti šlag od vanile.

Kada se kora ohladi naneti šlag, pa preko naređati jagode.

Autor

Tanja

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept