0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
27 jaja
27 kašika šećera
30 kašika brašna
300 g šećera
2 l mleka
350 g C čvrstina
350 g margarina
100 g čokolade za kuvanje
200 g žele bombona (raznih boja)
70 g mlevenog keksa
6 krem bananica
400 g C šlaga
5 dl kisele vode
1 kesica C želatina
1 C vanilin šećer
C kakao prah
smeđa i crna boja za kolače
žele bombone
Ispeći tri biskvita od sasojaka.
Izmešati čvrstin sa 2 dl mleka, ostalo mleko staviti da vri, staviti čokoladu u mleko i skuvati krem, umešati šećer.
Margarin penasto umutiti i umešati u krem.
Žele, plazmu i bananice usitniti i umešati u krem.
Staviti kore jednu na drugu i iseći oblik pande (nacrtati na papir-karton oblik i iseći za šablon).
Filovati kore i granu što treba sastaviti od ostatka testa.
Umutiti šlag sa kiselom vodom, podeliti na tri dela.
U beli deo umešati vanilin šećer.
U drugi deo smedju boju.
U treći deo crnu boju i malo kakaoa, (najviše šlaga ostaviti za crno).
Ukrasiti tortu.
Ispeći tri biskvita od sasojaka.
Izmešati čvrstin sa 2 dl mleka, ostalo mleko staviti da vri, staviti čokoladu u mleko i skuvati krem, umešati šećer.
Margarin penasto umutiti i umešati u krem.
Žele, plazmu i bananice usitniti i umešati u krem.
Staviti kore jednu na drugu i iseći oblik pande (nacrtati na papir-karton oblik i iseći za šablon).
Filovati kore i granu što treba sastaviti od ostatka testa.
Umutiti šlag sa kiselom vodom, podeliti na tri dela.
U beli deo umešati vanilin šećer.
U drugi deo smedju boju.
U treći deo crnu boju i malo kakaoa, (najviše šlaga ostaviti za crno).
Ukrasiti tortu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.