burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Panda torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

Za tri kore:

27 jaja

27 kašika šećera

30 kašika brašna

Za krem:

300 g šećera

2 l mleka

350 g C čvrstina

350 g margarina

100 g čokolade za kuvanje

200 g žele bombona (raznih boja)

70 g mlevenog keksa

6 krem bananica

Za dekoraciju:

400 g C šlaga

5 dl kisele vode

1 kesica C želatina

1 C vanilin šećer

C kakao prah

smeđa i crna boja za kolače

žele bombone

Panda torta

Koraci pripreme

Ispeći tri biskvita od sasojaka.

Izmešati čvrstin sa 2 dl mleka, ostalo mleko staviti da vri, staviti čokoladu u mleko i skuvati krem, umešati šećer.

Margarin penasto umutiti i umešati u krem.

Žele, plazmu i bananice usitniti i umešati u krem.

Staviti kore jednu na drugu i iseći oblik pande (nacrtati na papir-karton oblik i iseći za šablon).

Filovati kore i granu što treba sastaviti od ostatka testa.

Umutiti šlag sa kiselom vodom, podeliti na tri dela.

U beli deo umešati vanilin šećer.

U drugi deo smedju boju.

U treći deo crnu boju i malo kakaoa, (najviše šlaga ostaviti za crno).

Ukrasiti tortu.

Naši proizvodi

Panda torta

Koraci pripreme

Ispeći tri biskvita od sasojaka.

Izmešati čvrstin sa 2 dl mleka, ostalo mleko staviti da vri, staviti čokoladu u mleko i skuvati krem, umešati šećer.

Margarin penasto umutiti i umešati u krem.

Žele, plazmu i bananice usitniti i umešati u krem.

Staviti kore jednu na drugu i iseći oblik pande (nacrtati na papir-karton oblik i iseći za šablon).

Filovati kore i granu što treba sastaviti od ostatka testa.

Umutiti šlag sa kiselom vodom, podeliti na tri dela.

U beli deo umešati vanilin šećer.

U drugi deo smedju boju.

U treći deo crnu boju i malo kakaoa, (najviše šlaga ostaviti za crno).

Ukrasiti tortu.

Autor

Angela

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept