burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Novogodišnja pesak torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

1 l mleka

4 C pudinga od vanile

300 g šećera

250 g margarina

200 g mlevenog keksa

200 g kokosa

200 g mlevenih oraha

C šlag za dekoraciju

Novogodišnja pesak torta

Koraci pripreme

Skuvajte 4 C pudinga od vanile, ali ne prema uputama s kesice, nego u 1 l mleka.

Puding ohladiti i u njega dodati margarin koji je penasto umućen sa šećerom.

Smesu podelite na tri dela. U jedan deo dodati kokosovo brašno, u drugi mlevene orahe, a u treći mleveni keks.

Treba dodati toliko sastojaka da puding bude dovoljno čvrst da se može razmazati.

Na tacnu staviti prvo fil sa keksom, pa oblikovati čarapu, preko fil s kokosom, a na kraju s orasima.

Razmutiti šlag, odvojiti manji deo za vrh čarape, a u drugi deo dodati crvenu boju.

Preliti tortu crvenom bojom, a na vrh preliti belom bojom.

Naši proizvodi

Novogodišnja pesak torta

Koraci pripreme

Skuvajte 4 C pudinga od vanile, ali ne prema uputama s kesice, nego u 1 l mleka.

Puding ohladiti i u njega dodati margarin koji je penasto umućen sa šećerom.

Smesu podelite na tri dela. U jedan deo dodati kokosovo brašno, u drugi mlevene orahe, a u treći mleveni keks.

Treba dodati toliko sastojaka da puding bude dovoljno čvrst da se može razmazati.

Na tacnu staviti prvo fil sa keksom, pa oblikovati čarapu, preko fil s kokosom, a na kraju s orasima.

Razmutiti šlag, odvojiti manji deo za vrh čarape, a u drugi deo dodati crvenu boju.

Preliti tortu crvenom bojom, a na vrh preliti belom bojom.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept