burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija9

Najbrža voćna torta bez šećera

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
9

Sastojci

1 pakovanje piškota

4 dl mleka

1 kesica C pudinga od čokolade

70 g margarina

1 kesica C vanilin šećera

4 dl vode

300 g jagoda

4 kašike C čvrstina

3-4 kašike džema od jagoda

Najbrža voćna torta bez šećera

Koraci pripreme

Skuvajte puding od čokolade, sklonite sa vatre i dodajte margarin. Mešajte da se otopi pa dodajte pola količine piškota izlomljene na manje komade. Lagano sve izmešajte.

U posebnu posudu sipajte 3 dl vode, dodajte jagode i džem pa kad provri dodajte gustin rastvoren u 1 dl vode. Kuvajte dok ne dobije potrebnu gustinu pa sklonite sa vatre. Dodajte ostatak izlomljenih piškota i lagano izmešajte.

Ovalnu posudu obložite providnom folijom pa izručite prohlađenu smesu sa jagodama i piškotama pa preko nje puding od čokolade sa piškotama.

Prekrijte odozgo takođe folijom i ostavite u frižider da se dobro ohladi i stegne.

Preokrenite posudu na okruglu tacnu, pa poslužite.

Naši proizvodi

Najbrža voćna torta bez šećera

Koraci pripreme

Skuvajte puding od čokolade, sklonite sa vatre i dodajte margarin. Mešajte da se otopi pa dodajte pola količine piškota izlomljene na manje komade. Lagano sve izmešajte.

U posebnu posudu sipajte 3 dl vode, dodajte jagode i džem pa kad provri dodajte gustin rastvoren u 1 dl vode. Kuvajte dok ne dobije potrebnu gustinu pa sklonite sa vatre. Dodajte ostatak izlomljenih piškota i lagano izmešajte.

Ovalnu posudu obložite providnom folijom pa izručite prohlađenu smesu sa jagodama i piškotama pa preko nje puding od čokolade sa piškotama.

Prekrijte odozgo takođe folijom i ostavite u frižider da se dobro ohladi i stegne.

Preokrenite posudu na okruglu tacnu, pa poslužite.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept