0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
8
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8
150 g piškota
malo mleka za namakanje piškota
100 g bobičastog voća (ribizle, sitnije jagode, maline, kupine, borovnice)
1 kesica C pudinga od čokolade
1/2 l mleka
5 kašika šećera
Skuvajte puding sa šećerom i mlekom po uputstvu na kesici, prekrijte samolepljivom folijom da se ne stvara korica i ostavite da se ohladi.
Manju činiju ili šerpicu (zapremine 3/4 do 1l) obložite folijom da biste kasnije lakše izvadili torticu.
Po obodu posude poređajte piškote namočene u mleko, a na dnu posude poređajte voće.
Preko voća sipajte ohlađen puding.
Prekrijte piškotama namočenim u mleko, pa folijom i ostavite u frižider na nekoliko sati (najbolje preko noći) da se lepo stegne.
Kad se puding stegne prevrnite torticu na tacnu i pospite okolo mrvicama od čokolade ili keksa.
Skuvajte puding sa šećerom i mlekom po uputstvu na kesici, prekrijte samolepljivom folijom da se ne stvara korica i ostavite da se ohladi.
Manju činiju ili šerpicu (zapremine 3/4 do 1l) obložite folijom da biste kasnije lakše izvadili torticu.
Po obodu posude poređajte piškote namočene u mleko, a na dnu posude poređajte voće.
Preko voća sipajte ohlađen puding.
Prekrijte piškotama namočenim u mleko, pa folijom i ostavite u frižider na nekoliko sati (najbolje preko noći) da se lepo stegne.
Kad se puding stegne prevrnite torticu na tacnu i pospite okolo mrvicama od čokolade ili keksa.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.