burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija8

Mini šarlota sa pudingom

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
8

Sastojci

150 g piškota

malo mleka za namakanje piškota

100 g bobičastog voća (ribizle, sitnije jagode, maline, kupine, borovnice)

1 kesica C pudinga od čokolade

1/2 l mleka

5 kašika šećera

Mini šarlota sa pudingom

Koraci pripreme

Skuvajte puding sa šećerom i mlekom po uputstvu na kesici, prekrijte samolepljivom folijom da se ne stvara korica i ostavite da se ohladi.

Manju činiju ili šerpicu (zapremine 3/4 do 1l) obložite folijom da biste kasnije lakše izvadili torticu.

Po obodu posude poređajte piškote namočene u mleko, a na dnu posude poređajte voće.

Preko voća sipajte ohlađen puding.

Prekrijte piškotama namočenim u mleko, pa folijom i ostavite u frižider na nekoliko sati (najbolje preko noći) da se lepo stegne.

Kad se puding stegne prevrnite torticu na tacnu i pospite okolo mrvicama od čokolade ili keksa.

Naši proizvodi

Mini šarlota sa pudingom

Koraci pripreme

Skuvajte puding sa šećerom i mlekom po uputstvu na kesici, prekrijte samolepljivom folijom da se ne stvara korica i ostavite da se ohladi.

Manju činiju ili šerpicu (zapremine 3/4 do 1l) obložite folijom da biste kasnije lakše izvadili torticu.

Po obodu posude poređajte piškote namočene u mleko, a na dnu posude poređajte voće.

Preko voća sipajte ohlađen puding.

Prekrijte piškotama namočenim u mleko, pa folijom i ostavite u frižider na nekoliko sati (najbolje preko noći) da se lepo stegne.

Kad se puding stegne prevrnite torticu na tacnu i pospite okolo mrvicama od čokolade ili keksa.

Autor

Slađana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept