burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30 parčića

Miloševa torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30 parčića

Sastojci

1 kg keksa u komadu

3 C pudinga sa ukusom slatke pavlake

2 l čokoladnog mleka

500 g čokoladnih rolera

1 kg mlevenog keksa

500 g kokos rolera

C krem šlag

Miloševa torta

Koraci pripreme

Keks u komadu pokvasiti čokoladnim mlekom i poređati na poslužavnik, skuvati 1 C puding od slatke pavlake i preliti preko keksa, poređati naizmenično čokoladne i kokos rolere tako da kada se seku parčići torte da se lepo vidi presek rolera.

Umešati mleveni keks sa čokoladnim mlekom i razvući preko poređanih rolera. Skuvati drugi C puding od slatke pavlake i preliti preko kore.

Poređati još jedan sloj naizmenično čokoladnih i kokos rolera, skuvati treći C puding od slatke pavlake i preliti preko rolera.

Poređati još jedan sloj preko keksa u komadu pokvašene čokoladnim mlekom.

Na kraju, umutiti C šlag krem i premazati preko torte.

Što se dekoracije tiče, ja sam koristila šarene bombonice kako bi je ukrasila, ali to ću ostaviti opciono po želji.

Naši proizvodi

Miloševa torta

Koraci pripreme

Keks u komadu pokvasiti čokoladnim mlekom i poređati na poslužavnik, skuvati 1 C puding od slatke pavlake i preliti preko keksa, poređati naizmenično čokoladne i kokos rolere tako da kada se seku parčići torte da se lepo vidi presek rolera.

Umešati mleveni keks sa čokoladnim mlekom i razvući preko poređanih rolera. Skuvati drugi C puding od slatke pavlake i preliti preko kore.

Poređati još jedan sloj naizmenično čokoladnih i kokos rolera, skuvati treći C puding od slatke pavlake i preliti preko rolera.

Poređati još jedan sloj preko keksa u komadu pokvašene čokoladnim mlekom.

Na kraju, umutiti C šlag krem i premazati preko torte.

Što se dekoracije tiče, ja sam koristila šarene bombonice kako bi je ukrasila, ali to ću ostaviti opciono po želji.

Autor

Jelena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept