burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcija16

Malina puslica

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:
16

Sastojci

10 belanaca

300 g C šlag krema od vanile

400 g C šlaga

300 g mlevenog keksa

500 g malina

10 kašika šećera

Malina puslica

Koraci pripreme

Umutiti 5 belanaca sa 5 kašika šećera i 1 kašikom sirćeta.

U kalup prečnika 30 cm staviti pek papir, usuti ulupana belanca i koru sušiti 1h na 180 stepeni. Ponoviti postupak tako da dobijemo dve kore.

Ulupati 300 g C šlaga i u njega umesati mleveni keks i to nam je prvi fil.

Za sledeći fil ulupati C krem šlag od vanile. Na koru naneti fil od mlevenog keksa, pa posuti malinama.

Zatim premazati C krem šlagom od vanile, pa opet kora, pa fil od mlevenog keksa, pa maline, pa C krem šlag od vanile.

Preostalih 100 g C šlaga ulupati i dekorisati tortu.

Naši proizvodi

Malina puslica

Koraci pripreme

Umutiti 5 belanaca sa 5 kašika šećera i 1 kašikom sirćeta.

U kalup prečnika 30 cm staviti pek papir, usuti ulupana belanca i koru sušiti 1h na 180 stepeni. Ponoviti postupak tako da dobijemo dve kore.

Ulupati 300 g C šlaga i u njega umesati mleveni keks i to nam je prvi fil.

Za sledeći fil ulupati C krem šlag od vanile. Na koru naneti fil od mlevenog keksa, pa posuti malinama.

Zatim premazati C krem šlagom od vanile, pa opet kora, pa fil od mlevenog keksa, pa maline, pa C krem šlag od vanile.

Preostalih 100 g C šlaga ulupati i dekorisati tortu.

Autor

Danijela

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept