0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Srednje
25-30
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Srednje
Broj porcija:
25-30
Kom g C puding slatva pavlaka 4 kom C šlag 2 kom 120 gr šećera 250 gr borovnice 1 l mleka 1 l sok od borovnice 125 gr margarina 600 gr keksa petit
Kom g C puding slatva pavlaka 4 kom C šlag 2 kom 120 gr šećera 250 gr borovnice 1 l mleka 1 l sok od borovnice 125 gr margarina 600 gr keksa petit
Sastojci: C puding slatva pavlaka 4 kom C šlag 2 kom 120 gr šećera 250 gr borovnice 1 l mleka 1 l sok od borovnice 125 gr margarina 600 gr keksa petit Priprema: Skuvati 2 puding u 800 ml mleka, pa dodati 75 gr margarina,kad se prohladi dodati 125 gr iseckanih borovnica. Skuvati 2 puding u soku od borovnice pa dodati 75 gr margarina,kad se prohladi dodati 125 gr iseckanih borovnica. Keks umakati u ostatak 2 dec sok od borovnica. Ređati u pleh keks.Premazati ga pudingom sa mlekom,pa pudigom sa sokom,pa opet keks,puding sa mlekom,pa sa sokom,pa keks. Gore šlag.
Skuvati 2 puding u 800 ml mleka, pa dodati 75 gr margarina,kad se prohladi dodati 125 gr iseckanih borovnica.
Skuvati 2 puding u soku od borovnice pa dodati 75 gr margarina,kad se prohladi dodati 125 gr iseckanih borovnica.
Keks umakati u ostatak 2 dec sok od borovnica.
Ređati u pleh keks.Premazati ga pudingom sa mlekom,pa pudigom sa sokom,pa opet keks,puding sa mlekom,pa sa sokom,pa keks. Gore šlag.
Sastojci: C puding slatva pavlaka 4 kom C šlag 2 kom 120 gr šećera 250 gr borovnice 1 l mleka 1 l sok od borovnice 125 gr margarina 600 gr keksa petit Priprema: Skuvati 2 puding u 800 ml mleka, pa dodati 75 gr margarina,kad se prohladi dodati 125 gr iseckanih borovnica. Skuvati 2 puding u soku od borovnice pa dodati 75 gr margarina,kad se prohladi dodati 125 gr iseckanih borovnica. Keks umakati u ostatak 2 dec sok od borovnica. Ređati u pleh keks.Premazati ga pudingom sa mlekom,pa pudigom sa sokom,pa opet keks,puding sa mlekom,pa sa sokom,pa keks. Gore šlag.
Skuvati 2 puding u 800 ml mleka, pa dodati 75 gr margarina,kad se prohladi dodati 125 gr iseckanih borovnica.
Skuvati 2 puding u soku od borovnice pa dodati 75 gr margarina,kad se prohladi dodati 125 gr iseckanih borovnica.
Keks umakati u ostatak 2 dec sok od borovnica.
Ređati u pleh keks.Premazati ga pudingom sa mlekom,pa pudigom sa sokom,pa opet keks,puding sa mlekom,pa sa sokom,pa keks. Gore šlag.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.