0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
15 parčića
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
15 parčića
keks
1 l vode
3 C pudinga (ukus po želji)
šećer po želji
C šlag
Keks poređajte u pleh. Od mog pleha mogu da isečem 3 reda po 5 kocki, pa je zato je 15 parčića.
Pripremite 1 l vode, od toga oko 750 ml stavite da se kuva, a u ostalih 250 ml umešajte sva 3 C pudinga.
Pre toga u 750 ml vode skuvajte voće po želji i kada je skuvano prebacite ga na suv keks, a preko njega skuvan puding.
C puding sam zašećerila po želji. Kada se puding malo proglasio tortu isfilujem umućenim C šlagom.
Gotova torta ide na hlađenje.
Keks poređajte u pleh. Od mog pleha mogu da isečem 3 reda po 5 kocki, pa je zato je 15 parčića.
Pripremite 1 l vode, od toga oko 750 ml stavite da se kuva, a u ostalih 250 ml umešajte sva 3 C pudinga.
Pre toga u 750 ml vode skuvajte voće po želji i kada je skuvano prebacite ga na suv keks, a preko njega skuvan puding.
C puding sam zašećerila po želji. Kada se puding malo proglasio tortu isfilujem umućenim C šlagom.
Gotova torta ide na hlađenje.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.